В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Боротьба за таланти в Кремнієвій долиніРезультати нового дослідження показують, що в 2012 р. середня річна зарплата IT-фахівця в Кремнієвій долині перевищила позначку в $ 100 тис. За даними кадрової компанії Dice Holdings Inc., Заробітна плата програмістів та іншого інженерно-технічного персоналу в каліфорнійському іннограда виросла за минулий рік на 5,2%, досягши в середньому $ 104195. Для порівняння, в цілому по США зростання зарплат у IT-працівників становить у середньому 2%, а розмір платні сягає близько $ 81 тис.

Коментуючи цифри, Том Сільвер, старший віце-президент Dice Holding Inc., Підкреслив, що з 2001 р., коли Dice почала проводити дослідження в області заробітної плати, рубіж в $ 100 тис. подоланий вперше. Результати дослідження Dice Holdings безпосередньо пов'язані з бурхливим розвитком таких інтернет-компаній, як Facebook, Zynga і Twitter. Як відомо, минулого року кілька з них, зокрема LinkedIn і Zynga, випустили на ринок цінних паперів свої акції. У 2013 р. це ж зробить і Facebook. Успіх, супутній згаданим компаніям, провокує появу нових стартапів, що в свою чергу викликає активізацію «полювання за головами» фахівців в області розробки ПО.

«Боротьба за талановитих співробітників в Кремнієвій долині стає все гостріше, і тому роботодавці змушені постійно підвищувати зарплатну планку», - відзначає Том Сільвер.


Получите за 15 минут консультацию юриста!