В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Атмосфера в офісахБлизько половини українців, які взяли участь в опитуванні порталу rabota. ua, оцінили атмосферу в своєму робочому колективі «на трієчку». Близько чверті опитаних з гордістю відзначають згуртованість свого колективу, третина українських колективів не особливо дружні. 54% опитаних сказали, що для них дуже важливо працювати в згуртованому колективі. Лише 4% заявили: цей аспект трудової діяльності далеко не першорядне.

При цьому більше третини українців (36%) на роботі прагнуть підтримувати виключно ділові відносини, 43% респондентів оцінюють свої стосунки з колегами як приятельські, а 18% можуть пишатися тим, що більшість їхніх колег є для них друзями.

66% українців, які взяли участь в опитуванні, мають намір продовжувати стосунки з людьми, з якими нині працюють, навіть у випадку, якщо хтось із них змінить місце роботи.

Яскраво виражені конфлікти, за результатами опитування rabota. ua, зустрічаються в 44% колективів, приблизно така ж кількість респондентів (42%) не конфліктують на роботі.

Широко використовуваним способом згуртування робітничого колективу є організація корпоративних заходів. На питання про те, як часто подібна практика використовується у них на роботі, більшість респондентів (74%) відповіли, що виключно по великих святах.


Получите за 15 минут консультацию юриста!