В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Нещасні співробітникиЗа результатами опитування, проведеного hh. ua, лише 14,72% опитаних завжди почувають себе щасливими на роботі, 37,48% - іноді. 17,16% респондентів відзначили, що обов'язки їх гноблять і не приносять радості. 8,12% не шукають щастя в роботі і зізнаються, що трудяться тільки заради грошей.

36,48% офісних працівників вважають успіхи в роботі невід'ємною складовою особистого щастя. 26,8% кілька скептично оцінюють задоволення від роботи і вважають його не більш ніж приємним бонусом для загального благополуччя. 8,62% опитаних переконані в тому, що щастя в роботі - суперечливе поняття, і ставлять на перше місце власну ефективність, а не емоції. 5,41% не вірять, що в кар'єрі є місце для щастя.

Кожен четвертий з опитаних переконаний - щастя в роботі можливе, коли займаєшся тим, що тобі подобається. 25,51% бачать щастя у стабільних доходах і впевненості в завтрашньому дні, 10,06% - у хорошому колективі. 9,76% вважають успіхи в роботі неможливими без визнання їхніх заслуг роботодавцем. 3,66% будуть щасливі, якщо отримають складні завдання.


Получите за 15 минут консультацию юриста!