Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго дня!
За оформлення та видачу і облік військово-облікових документів несуть відповідальність територіальні центри комплектування та соціальної підтримки. (воєнкомати)
Воєнний білет має містити дані військовозобов язаного , штамп про взяття на облік з датою та підписом начальника , штамп ро зняття з обліку з посиланням на відповідну статтю наказу МОУ № 402, штамп про виключення з обліку з посиланням на постанову відповідну ВЛК ЗГІДНО того ж наказу 402 , якщо це білий білет.
Якщо при частині потрапляє у госпіталь їх ВЛК  проставляє відмітки за результатами огляду , інші особи не можуть цього робити.
Якщо він пустий це порушення з боку тцк сп , треба звертатися письмовою заявою до начальника того тцк сп який видав нехай оформлюють нормально згідно законодавства.
Тільки письмово через канцелярію начальника.
після повернення з зони військових дій цим потрібно зайнятися впевнено. Саме там ці функції не виконуються.

Питання , роз яснення , скарги тут: Створено та працює «гаряча лінія» Міністерства оборони – 0 800 500 410, 0 800 500 442, 044 454 44 99.
Або Урядовий контакт-центр 15-45 , зареэструйте звернення нехай шукають ваше командування.(або хоча б повідомлять до кого направлять Ваш запит для контролю та реагування, краще письмово, аби мати докази https://ukc.gov.ua/portal/appeals/)

Образцы рапортов здесь https://legal100.org.ua/uchasnykam-rosiisko-ukrainskoi-viiny/zrazky-raportiv-ta-zaiav/
З повагою,
Костянтин Гончаренко
------------
Подальші консультації є мінімально платними - залишайте будь-ласка, через платіжну систему сайту оплачене питання 

29.06.2022 13:32

Вопросы из такой же категории

Військкомат не правильно зазначив
Не заплатили деньги за пребывание в военных действиях в Северодонецке.
Здравствуйте. Подскажите,могут ли возникнуть трудности, если ВЛК во Львове, будут проходить 3 человека с одним диагнозом