Здравствуйте! Подскажите пожалуйста по такому маленькому вопросу. Если человек без прописки (регистрации по месту жительства) - как это может повлиять на имиграцию в Канаду к примерк и повлияет ли вообще? Если да - то в чем я могу быть ограничен или какие могут быть трудности? Загран есть, паспорт гражданина страны тоже есть

31.10.2022 15:17
Александр , Киев

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго дня!

Так можна. Кордон ви будете перетинати по закордонному паспорту, Український біометричний або звичайний закордонний паспорт оформляється на підставі вашого внутрішнього паспорта громадянина України наявність у вас місця прописки стало не обов'язковим. Якщо людина знялася з реєстрації з одного місця проживання, тимчасово не зареєструвалася на новому то вона рахується в статус безпритульного, то вона має повне право оформити паспорт для виїзду за кордон без реєстрації (прописки). При оформленні цього виду паспорта слід показати внутрішній український паспорт , в якому стоїть штамп із попередньою адресою прописки.

Штраф за проживання без реєстраціі в Україні -51 грн .

ДПСУ не упоановажена вести контроль за реєстраціі громадян. Цим займається ДМС України.

З повагою,
Костянтин Гончаренко
________
Більш детальні консультації є платними, залишайте будь-ласка оплачене питання у системі сайту

31.10.2022 22:19

Вопросы из такой же категории

Здравствуйте, подскажите пожалуйста. У меня есть пмж Кипр оформленное на российский паспорт. Но въехал в страну по украинскому, сколько я могу находится в стране?
Получение внутреннего паспорта
Человека депортировали на 5 лет , но он не уехал. В феврале заканчивается депортация. С недавнего времени женился и ждет ребенка. С чего начать делать документы ?