Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго дня!

Це портал швидких онлайн консультацій юристами.
Для супроводження і вивчення справи ,напрацювання стратегії захисту необхідно залучити сертиіікованого адвоката державного, або скористатися Единим реєстром адвокатів України https://erau.unba.org.ua/

якщо справу буде відкрито слідчим , треба подати медичні документи , що ви не могли розуміти свої дії унаслідок сильного душевного хвилювання на підставі постійного стресу від бойових дій , треба , щоб ВЛК , дало схожий висновок про стійкий розлад психічного стану спричинений , стороннім впливом, і коронавірусом.

Якщо не доведете факт перебування у стані афекту , буде засудження до реального строку 0800 213 103 , адвоката залучить тут.

Додатково можете за домовленістю знайти адвоката на порталі , але треба вести прямі перемовини з адвокатом ,про перелік робіт:

https://uristy.ua/ua/lawyers


------------------------------------------------------------

Військовослужбовці, які вчинили військові злочини під час дії воєнного стану, будуть триматися під вартою Відповідні зміни до Кримінально-процесуального кодексу підтримала Рада. Зокрема, доповнюється Кримінальний процесуальний кодекс України частиною сьомою статті 176: «Під час дії воєнного стану до військовослужбовців, які підозрюються або обвинувачуються у вчиненні злочинів, передбачених статтями 402-408, 410, 420-425, 427, 431-433 Кримінального кодексу України, застосовується виключно запобіжний захід, визначений пунктом 5 частини першої статті 176». Крім того, пропонується: «Строк дії ухвали слідчого судді, суду про тримання під вартою або продовження строку тримання під вартою не може перевищувати тридцяти днів у випадку, передбаченому частиною сьомою статті 176 цього Кодексу».

Пишіть пояснювальну командиру додавайте документи про поважні причини такого рішення.

З повагою,
Костянтин Гончаренко 
--------------------------------------
Швидкі консультації за помірну вартість - рекомендуйте наш портал друзям та знайомим.
ЮРИДИЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ: ПРАВОВА ДОПОМОГА ЮРИСТІВ З ДІЮЧОГО ЗАКОНОДАВСТВА НА JURISTOFF.СOM

01.01.2023 18:41 (Изменён 01.01.2023 18:55)

Вопросы из такой же категории

Добрий день. Мені 52 роки. У мене є діагнози - 2 ступінь гіпертонії, т.т. це як мінімум - обмежено придатний у військовий час! + Маю діагноз - хронічний гастродуоденіт з вогнищевою атрофією слизової ксантального відділу. Не працюю, потрібен виїд за кордо
Подскажите закон где указано о повторном вручении повестки
Какие дальнейшие действия? Во время назначенное в повестке человек был в больнице