В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Після трьох судових розглядів позивач таки зміг довести італійському суду, що грубий вираз "у тебе немає яєць" повинно заборонити вживати в залі засідань, повідомляє The Guardian.

Пройшовши кілька судовий інстанцій, позов нарешті добрався до вищої апеляційної інстанції Італії. Там судді винесли остаточне рішення: груба фраза, прямо натякає на відсутність мужності, неприпустима. Втім, не стільки це стало причиною прийняття позитивного рішення. Вказівкою на відсутність репродуктивних органів кривдник бажає підкреслити відсутність у його опонента сильного характеру, рішучості й певних знань та компетентності, - підкреслив суд, визнавши це образою.

Італійський суд заборонив вживати фразу Позивачем у даній справі виступив курйозний адвокат з італійського міста Потенца (Potenza). Наявність у адвоката відповідних органів під сумнів поставив двоюрідний брат позивача, мировий суддя, вимовивши вишезгадану фразу при всіх прямо в залі судових засідань.

Перше рішення суду було прийнято на користь потерпілого, проте суддя подав апеляцію і виграв. Але адвокат не здався, довівши справу до вищої апеляційної інстанції, де його чекав успіх. Поки, втім, невідомо, який саме штраф стягнуть з кривдника.


Получите за 15 минут консультацию юриста!