В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

 

Название документа: Исковое заявление о выселении временных жильцов
Формат файла: DOCХ
Год: 2017
Ссылка на скачивание: Скачать иск о выселении временных жильцов

 

Зразок позовної заяви про виселення тимчасових мешканців із житлового приміщення, наданого за договором найму, з урахуванням останніх змін законодавства. Тимчасовими мешканцями є громадяни, яким наймач жилого приміщення дозволив безкоштовно, на певний строк, вселитися і проживати в належному йому житловому приміщенні.

Якщо термін минув, тимчасові жильці зобов'язані виселитися. Якщо термін не погоджений, тимчасові мешканці повинні звільнити жиле приміщення не пізніше 7 днів з моменту, коли їх про це попросили. Краще це попередження про виселення зробити в письмовому вигляді. Позовна заява про виселення тимчасових мешканців подається в районний (міський) суд за місцем проживання відповідача.

В якості третіх осіб за позовом необхідно вказати інших членів сім'ї наймача жилого приміщення. Текст заяви складається докладно, бажано вказати всі обставини вселення, проживання відповідача в житловому приміщенні.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!