В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Насамперед, варто зауважити, що Договір дарування квартири в Україні представляє собою угоду сторін, у відповідності з яким одна сторона (іменується дарувальник) безоплатно передає або зобов'язується передати іншій стороні (названій обдаровуваним) річ або яке-небудь майно у власність або майнове право до себе або до 3-го особі або звільняє або зобов'язується звільнити від зобов'язання перед собою або третьою особою.

Зауважимо, що в якості предмета договору дарування квартири в Україні можуть виступати різні речі, які не вилучені з цивільного обороту, включаючи такі, як гроші й цінні папери.

Ми представляємо Вашій увазі зразок Договору дарування квартири в Україні, скачати, який Ви можете безкоштовно. Тут предметом Договору є саме квартира або інше житло.

Даний шаблон Договору дарування квартири перевірений і вичитаний юристами, для того щоб виявити протиріччя законодавству, неповноту змісту і інші особливості. При підготовці договору були враховані аспекти господарського обороту, що дає можливість врахувати інтереси учасників.

Грамотно оформлений Договір дарування житла виступає важливим способом захищеності інтересів, реалізації умов укладеної угоди. Як демонструє юридична практика, якщо договір складено правильно, то спори між суб'єктами виникають значно рідше, так і в суді офіційний Договір - важливий юридичний аргумент.

Таким чином, якщо Вам потрібно зразок Договору дарування квартири в Україні, то Ви можете його скачати з означеної гіперпосилання. Причому, у Вас є право також Скачать багато інших договорів даного розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!