В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Договір обміну в Україні — (бартерний обмін, міна) являє собою тип цивільно-правової угоди, згідно з яким одна сторона бере на себе обов'язок передати іншій стороні певне майно проти зобов'язання іншої сторони передати першої майно еквівалентної вартості (на думку договірних сторін).

Під бартерним обміном слід розуміти такий договір міни, згідно з яким відбувається перехід права власності на об'єкти громадянського обороту між його сторонами без використання платіжних засобів (наприклад, грошей). Як правило, предметом Договору обміну в Україні є речі товари, послуги з участю юридичних осіб.

Зазначений приклад Договору обміну в Україні вивчений і проаналізований юристами, для того щоб визначити конфлікти законів, пробіли змісту і інші нюанси. При оформленні угоди враховувалися особливості ділового обороту, що дозволяє забезпечувати інтереси учасників.

Грамотно оформлений Договір обміну в Україні виступає важливим інструментом забезпечення захищеності прав, забезпечення положень оформленого договору. Як демонструє юридична практика, коли договір складено юридично грамотно, то конфлікти між суб'єктами виникають значно рідше, так і в суді професійний Договір - це вагомий юридичний факт.

Таким чином, якщо Вам потрібно зразок Договору міни, то Ви можете його скачати з означеної гіперпосилання. У свою чергу, також Ви можете закачати багато інших договорів цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!