В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Перш за все, відзначимо, що Договором поставки обладнання оформляються відносини між господарюючими суб'єктами, що займаються як комерційної, так і некомерційної діяльністю. Відповідно до правил укладання Договори поставки обладнання в Україні поширюються положення господарського законодавства.

У відповідності з Договором поставки обладнання постачальник підтверджує, що постачається їм обладнання належить йому на праві власності, повністю відповідає заявленим характеристикам, воно не знаходиться під забороною відчуження, не виступає предметом застави в інших правовідносинах. Крім того, Постачальник підтверджує, що укладання та реалізація умов Договору на поставку обладнання (Україна) не суперечить чинному національному законодавству.

Обов'язково будь зразок Договору поставки обладнання містить у собі такі умови, як предмет, строки, ціна, а також умови поставки товару. До речі, останні, як правило, відповідають нормам «Інкотермс». Також поряд з цими істотними умовами, у Договір поставки обладнання (Україна) фіксують правовий статус сторін, визначаючи їх відповідальність та форс-мажорні обставини, при наявності яких договір не може бути виконаний. У разі неналежного виконання зобов'язань, Договором поставки обладнання передбачається можливість захисту порушених прав шляхом звернення до третейського чи суд спеціалізованої юрисдикції (госп. суди України).

Наявний проект-зразок договору поставки обладнання досліджено на відповідність вимогам та правилам українського законодавства та особливостей правозастосування, логічність умов, захищеність прав сторін, перевірений під специфіку госп. обороту.

Скачати безкоштовно Договір поставки обладнання Ви можете з означеної гіперпосилання. Зверніть увагу, що Ви також маєте можливість Скачать інші типи договорів у категорії на нашому сайті.


Получите за 15 минут консультацию юриста!