В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Спрощена процедура отримання банківських позик в Україні призводить до сумних результатів — сума заборгованості населення прямо пропорційна кількості виданих кредитів. Ситуація стає особливо гострою в періоди кризи, спаду економіки. Ймовірність того, що банк подасть на вас до суду за несплату кредиту — надзвичайно висока.

Якщо це сталося, потрібно терміново вживати заходів — звернутися за консультацією до досвідченого адвоката. Тільки допомога юриста по кредиту може врятувати ситуацію:

істотно знизить штрафи;

проведе переговори з банком;

захистить ваші інтереси в суді;

підкаже оптимальний вихід із становища.

8 КОРИСНИХ ПОРАД ВІД НАШИХ ЮРИСТІВ

Ви дізналися, що банк подав на вас до суду. Скористайтеся інтернетом — знайдіть офіційний сайт суду, звідки прийшло повідомлення. В категорії "Судове діловодство" введіть дані в рядок пошуку. Відображається поточна інформація по справі.

На мене подали в суд, що робити? Спочатку потрібно заспокоїтися, нічого надприродного не сталося. Дана ситуація більше невигідна для банку, якщо кредит виданий без застави, виконання суду буде чекати роками. А для вас — вихід.

Не варто робити помилки боржників — ховатися, відключати мобільні телефони, їхати в інше місто. Цим тільки погіршить становище. Краще спробувати відразу оцінити розмір проблеми. Відвідайте судову канцелярію, пред'явіть паспорт, попросіть показати матеріали по справі. Зверніть увагу на позовну заяву банку, там вказана кінцева сума, повернення якої він вимагає через суд.

Представники банку, колекторські контори люблять лякати боржників статтями кримінального кодексу:

ухилення від кредитних зобов'язань;

шахрайство в особливо великих розмірах;

заподіяння майнової шкоди шляхом обману і зловживання довірою.

Важливо знати — ці статті не можуть бути застосовані, якщо клієнт не відмовляється платити!

Готові платити? Тоді юрист вам не потрібно. В іншому випадку, він вам необхідний. Без спеціальної освіти протистояти адвокатам банку ⏤ безглуздо. Допомогу в справі можуть зробити наші кредитні експерти. Жалісливі історії судом в розрахунок не беруться, потрібні чіткі, аргументовані докази, засновані на знаннях законодавства.

Суд за несплату кредиту вимагає серйозної підготовки — треба скласти власні заперечення на претензії банку. Обґрунтовано довести неправильність домагань, прикласти свою версію розрахунку боргу, юридично грамотно відповідати на хитромудрі питання.

Якщо суддя прийме сторону банку, підсумкове рішення буде для вас невтішним — виплатити необхідні кошти у повному обсязі. При наявності юриста в суді по вашій справі, сума може скоротитися в кілька разів. Успіх безпосередньо залежить від наданих документів, аргументованих відповідей.

Після того як вердикт суду з вашої заборгованості винесено, шансів на виправлення ситуації не залишиться. Такий важіль, як апеляційна скарга на рішення суду ⏤ тут не працює. Залишається тільки знайти кошти. Відмова обіцяє зустріч з судовими приставами. Висновок один — шукати допомоги в профільних адвокатів.

ЧОМУ ВИГІДНО ЗВЕРНУТИСЯ ДО НАС?

За прострочення платежу банки нараховують величезні штрафи, іноді перевищують основну суму в кілька разів. Наші кредитні адвокати доведуть незаконність подібних дій. При нарахуванні штрафів за законом повинна враховуватися ставка рефінансування ЦБ - 8% річних, а банківські штрафи становлять 1% в день. Це пряме порушення закону.

Юристи проведуть переговори з банком на предмет мирного врегулювання питання — перегляд графіка платежів, штрафів (в деяких випадках можуть навіть пробачити частину боргу).

Після ретельного вивчення всіх документів, при виявленні помилок з боку кредитора, юрист може запропонувати варіант зустрічного позову, розірвання кредитного договору, визнання його недійсності.

Наші юристи стикалися з випадками підробки підпису. Рішення суду по справі може бути зупинено, призначено графологічна експертиза.

Нерідкі випадки стягнення з громадянина кредиту, якого він не брав. Це вже шахрайство. У цьому разі звернення в правоохоронні органи, зв'язок з ними здійснюється нашими фахівцями.

Крім того наш адвокат:

дасть детальну консультацію по всім аспектам проблеми;

проведе переговори з представниками банку з урахуванням ваших інтересів;

рішення суду по вашій справі на всіх стадіях будуть під професійним контролем;

захистить заставлене майно.

Суд за несплату кредиту виграти самостійно неможливо, оскільки протистояти будуть професіонали банку, щодня розбирають подібні справи. Отримаєте короткий безкоштовний рада на нашому сайті. Докладний розбір ситуації можливий після аналізу відповідних банківських документів.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!