В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Кращі Роботодавці в Україні - 201112 жовтня Aon Hewitt та HR Center повідомили про успішне завершення чергового циклу Дослідження залученості й задоволеності співробітників «Кращі Роботодавці в Україні» (Best Employers in Ukraine Study), проведеного за підтримки професійного порталу rabota. ua.

Мета Дослідження - надати керівництву компаній-учасниць об'єктивну картину залученості й задоволеності співробітників та визначити Найкращих Роботодавців в Україні в двох категоріях: «Великі компанії» і «Малі та середні компанії».

У 2011 р. переможцями стали:

Категорія «Великі компанії»:

1. McDonald's Ukraine Ltd

2. SoftServe Inc.

3. Terrasoft

4. Landkom International

5. Platinum Bank

Категорія «Малі та середні компанії»:

1. Nutricia Ukraine LLC

2. Microsoft Ukraine

3. rabota. ua

4. Wine Bureau Ltd (TM GoodWine)

5. Maxus Ukraine

Середній рівень залученості компаній-учасниць в Україні в 2011 р. складає 65%, що помітно вище аналогічного показника минулого року (60%). Найвищий рівень залученості серед компаній-учасниць в Україні - 96% (що трохи вище, ніж в 2010 р., - 94%), найнижчий рівень залученості - 33% (практично збігається з аналогічним показником минулого року - 34%).

У Дослідженні «Кращі Роботодавці в Україні - 2011» взяла участь 41 організація, у т. ч. - 21 велике підприємство і 20 малих і середніх компаній. Своїми думками про роботодавців поділилися 18343 українських співробітника і 274 топ-менеджера.

Дослідження залученості співробітників в рамках проекту «Кращі Роботодавці в Україні» проходило з 12 травня по 15 вересня 2011 р. і проводилося п'ятий рік поспіль.

Про організаторів Дослідження

HR Center є стратегічним партнером Aon Hewitt в Україні і надає послуги в сфері управління людським капіталом (проекти по дослідженню залученості й задоволеності співробітників, управління іміджем роботодавця, оцінці персоналу із застосуванням різних інструментів).

Aon Hewitt пропонує своїм клієнтам послуги HR-консалтингу та аутсорсингу на протязі 70 років, будучи найбільшою в світі консалтинговою компанією у сфері управління людським капіталом.

rabota. ua - професійний портал на ринку інтернет-рекрутингу в Україні. Починаючи з 2000 р. rabota. ua сприяє швидкому закриттю вакансій провідних компаній та ефективному працевлаштуванню здобувачів.


Получите за 15 минут консультацию юриста!