В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Дитячі мрії менеджерівМенеджери українських компаній в дитинстві мріяли бути лікарями, і стверджують, що добре вчилися в школі. Про це свідчать результати опитування, проведеного міжнародним кадровим порталом hh. ua до Дня знань.

На запитання «Ким ви мріяли бути в дитинстві?» 11,7% респондентів відповіли, що лікарями, 9,3% - вчителями, 6,5% жили мрією пересічного радянського дитину - стати космонавтом, 6,4% працівників українських офісів хотіли бути акторами. Українська естрада втратила 5,2% нинішніх менеджерів, які в дитинстві уявляли себе співаками. Така ж кількість опитаних хотіло стати льотчиками.

Професія журналіста приваблювала в дитинстві 3,5% опитаних, військового і водія - 3%. Така ж кількість респондентів мріяло бути бізнесменами. 2,6% менеджерів хотіли працювати в міліції, 2,3% - стати спортсменами. 24,3% не змогли відповісти на це питання.

Майже половина респондентів (44,8%) відзначили, що вчилися в школі на 4 - 5. Кожен четвертий відповів, що був відмінником. 12,4% навчалися на четвірки, 11,7% - на четвірки і трійки і тільки 1,1% українських менеджерів зізналися, що були двієчниками.


Получите за 15 минут консультацию юриста!