В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Роботодавець або агентство?Рекрутингове агентство Kiev International Recruiters провело опитування серед 400 респондентів з метою дізнатися, кому кандидати більш схильні зізнатися в готовності щось змінювати в кар'єрі: прямим роботодавцю чи консультанту? Результати виявилися наступними: 68% опитаних з більшою охотою відповідять позитивно саме консультанту з агентства; 24% не проти поспілкуватися з представником компанії роботодавця, який дзвонить з пропозицією по роботі; іншим 8% опитаних все одно, хто бажає з ними поговорити.

«Напрошується висновок, що приблизно в семи випадках з десяти компанія недоодержує на розгляд досвідчених кандидатів по відкритій вакансії, якщо проводить пошук своїми силами, - зазначив Олексій Кірячков, General Manager Kiev International Recruiters. - Більшість з 68% кандидатів бояться бути перевіреними на лояльність до теперішнього роботодавцю, що «просочиться» Бізнес персональна інформація; а багато хто хоче мати посередника в переговорах з питань працевлаштування, проходження інтерв'ю, функціонала і оплати праці ». На думку Олексія, можна погодитися з тим, що HR-служба не поступається агентству в пошуку фахівців, використовуючи соцмережі, сайти з працевлаштування, власні бази даних, нетворкінг, рекомендації, прямі дзвінки. І в підборі - адже вона краще знає бізнес компанії. Але в залученні (конфіденційний вихід на кандидата, продаж можливостей компанії, профілактика контрпропозиції) прямий роботодавець програє агентству - про це й свідчать результати опитування.


Получите за 15 минут консультацию юриста!