Займаюсь виїзною торгівлею, а саме доставкою продуктів харчування людям похилого віку, по селах, власники магазинів пишут заяву в поліцію, про стихійну торгівлю, як це правильно узаконити??? Можливо скласти якийсь договір на доставку товара їм на дім? Але не знаю як правильно?

24.04.2020 15:32
Олександр, Винница

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Sergeev Artyom
Харьков

Оформити ФОП

24.04.2020 18:42
Олександр
Винница

Оформлено, і вже давно) не дуже помагає( думаю зробити договір з людьми на доставку товара на дім, а не знаю як правильно (?

24.04.2020 20:23
Sergeev Artyom
Харьков

Які КВЕДи? 
Цього достатньо 

24.04.2020 22:45
Олександр
Винница

Номер не пам'ятаю, Інші види роздрібної торгівлі поза межами магазинів. Я теж думаю що цього достатньо, але власники магазинів пишут або телефонують в поліцію, а поліція пише стихійна торгівля, (( тяганина((( я так розумію що треба звертатись до юриста і він вже мене вів? Дякую за відповідь, щоб ви були з Вінниці звернувся б до вас))

24.04.2020 23:55
Sergeev Artyom
Харьков

Стаття 160. Торгівля з рук у невстановлених місцях

Торгівля в містах з рук на вулицях, площах, у дворах, під'їздах, скверах та в інших невстановлених місцях -

тягне за собою накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Торгівля з рук у невстановлених місцях промисловими товарами - тягне за собою накладення штрафу від шести до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.

Я думаю достатньо буде скласти грунтовне пояснення із зазначенням відкритих КВЕДів та посиланнями на ст. законодавства. І в разі чого - надавати поліції або використовувати в суді в якості заперечення. 

25.04.2020 12:17

Вопросы из такой же категории

Взяла кредит 6000 грн в Быстрозайм,не смогла выплотить,не хватает даже на проценты.Сейчас сумма уже 16000, звонят коллектора угрожают,хотят.Возможно ли остановить проценты и выплатить частями?И возможно ли списание каких то процентов?
Найти объкет, субъект, объективную и субъективную стороны
Добрый день. Можно фотографировать людей в общественном месте и выкладывать в интернет без их согласия? Фото сделано на телефон, выложили в интернет и подписали, знайте героев. Суть была не сфотографировать общественное место а направлено именно на личнос