15.08. 2020 р. в магазині "Comfy" за адресою вул. Тітова, 36 (ТЦ Апполо) мною було придбано ноутбук фірми HP та встановлено ОС Windows 10 (за настійною рекомендацією співробітника магазину, який аргументував це тим, що сервісні центри не будуть приймати наш ноутбук в разі поломки, якщо ми встановимо ОС не в магазині.)
Чек ЧАРВ-0044 від 15.08. 2020.

Після першого запуску ноутбуку були виявлені дефекти в роботі, а саме:
після виходу зі "сплячого режиму", екран становився білим та жодна кнопка не натискається. Внаслідок цього, ноутбук не може бути використаним.

Наступного дня 16.08. ми звернулися в магазин для повернення товару, придбаного по цьому чеку. Консультанти оглянули ноутбук та признали несправність. Співробітники магазину попросили написати заяву про повернення коштів за ноутбук та встановлену ОС Windows на ім'я керівника відділу лояльності. Ноутбук опечатали та віддали нам до вирішення питання. Строк вирішення назвали 1-2 дні. Наразі пройшло 9 днів, але ми не маємо відповіді.

В повернення грошей за ОС відмовляють та жодних новин наразі немає. Підкажіть будьласка, на чиєму боці закон, та що ми повинні робити? Дякую.

З повагою, Шевченко В.В.
+380 66 008 0855

26.08.2020 09:54
Владислав, Днепр

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Пока нет ответов юристов

Вопросы из такой же категории

Как наказать за скрытую фотосъёмку
Свідок в суді - Відмова від давання показань
Куда подать жалобу на курильщиков?