Добрый день, подскажите пожалуйста: мама и папа- военнослужащие в разных частях. Есть малолетний ребенок 9 лет,находится с папой в части. Возможен ли перевод матери на службу в структуру отца для воссоединения с ребенком в военное время? Спасибо

19.03.2022 07:43
Екатерина , Киев

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго дня!
По Вашому питанню повідомляю наступне:
Вам необхідно подати рапорт на переведення на ім я начальника Вашої військової частини з обгрунтуванням причин такого переведення , а також:( обгрунтуванням може бути сімейний стан, здоров я дитини  та зв язки з родиною) з огляду на ситуацію у державі ваше становище має враховуватися командиром, для підтримання сім ї.

1. подання від військової частини до якої Ви бажаєте здійснити переведення на подальше проходження служби.
2. висновок ВЛК про відсутність протипоказань до проходження служби за обраним напрямком.
Відповідно до п. 110 Положення про проходження військової служби - Переміщення осіб рядового складу, сержантського та старшинського складу за наявності обґрунтованих підстав з урахуванням висновків атестування, рекомендацій їх безпосередніх і прямих начальників на підставі клопотань командирів (начальників), які порушили питання про переміщення.
Якщо вказане переведення не суперечить раніше укладеному контракту Вам його мають погодити , але вказане питання необхідно перш за все узгодити між військовими частинами.
З повагою,
Костянтин Гончаренко

19.03.2022 14:06

Вопросы из такой же категории

Саркоидоз и пригодность к армии
Могут ли отправить в горячую точку будучи в прошлом срочником
Пересечение границы Украины