В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Тбіліський міськсуд на підставі вимоги служби державного аудиту оштрафував мільярдера і опозиційного лідера Бідзіна Іванішвілі на суму понад 20 млн ларі (близько $ 12 млн). Згідно із законодавством, він повинен виплатити штраф у тижневий термін, повідомляє "Грузія Online".

Грузинського бізнесмена-опозиціонера оштрафували на $ 12 млнП'ятикратний штраф був накладений на опозиціонера за пожертви на користь створеної ним коаліції "Грузинська мрія". За версією звинувачення, Іванішвілі перевів у готівку з власних банківських рахунків понад 5 млн ларі (близько $ 3 млн доларів) без вказівки призначення цих грошей. Служба державного аудиту заявила, що незважаючи на вимоги, Іванішвілі не представив доказів про витрачання цих коштів, і запропонувала мільярдерові повернути внесені з власних рахунків готівку назад на банківські рахунки до 9 серпня, чого мільярдер не зробив.

В той же день суд визнав ще 16 людей винними в незаконних пожертвуваннях коаліції "Грузинська мрія" і наклав на них штрафи в п'ятикратному розмірі від сум пожертв, які становили від 100 до 25 тис. ларі.


Получите за 15 минут консультацию юриста!