В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Турецькі хакери-антисеміти зламали сайт управління ДАІ в Київській області і розмістили на головній сторінці погрози на адресу Росії, США, Ізраїлю та Франції, повідомляє NEWSru.com.

2 серпня вранці на головній сторінці порталу ДАІ з'явилося найменування зламавшого його хакерського угруповання TURK KURSUNU, її електронна адреса і дві фотографії. На одній зображена дитина, яка справляла малу нужду на голову солдата, а на другій - зірка Давида. Під фотографіями йшов напис антисемітського змісту, в якому хакери відмовлялися визнавати державу Ізраїль і бажали йому смерті. Приписка дрібним шрифтом свідчила: "Реальний терорист ABD і сіоніст Ізраїлю - Росія - Франція БОЙКОТ! Геть Ізраїль - США - Росію - Францію".
хакери взламали сайт ДАЇ
Сторінка з посланням TURK KURSUNU проіснувала до 13:00, а потім її замінили на сторінку, що повідомляє відвідувачів про те, що сайт тимчасово недоступний.

Це вже не перша антисемітська акція TURK KURSUNU. За останній тиждень турецькі хакери зламали десятки сайтів в США, Таїланді, Монголії, Німеччини, Індонезії та ряді інших країн. Скрізь хакери заміняли головну сторінку на свої власні, яки містить агресивні висловлювання на адресу Ізраїлю і заклики до бойкоту цієї держави, а також всіх країн, які його підтримують.

Цікаво, що в лютому цього року українські хакери оголосили про співпрацю з Anonymous - міжнародною асоціацією хакерів, яка раніше оголосила про початок "хрестового походу" проти Ізраїлю.


Получите за 15 минут консультацию юриста!