В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Назва документа: Договір оренди квартири
Формат файлу: DOC
Дата актуалізації: 27.02.2017
Скачать: Скачать Договір оренди квартири
Документ створений на конструкторі договорів "ПростоДок": Підготувати онлайн і Скачать на конструкторі Договір оренди квартири

 

За договором оренди квартири орендодавець здає, а орендар при цьому приймає у тимчасове користування квартиру, яка належить орендодавцю на основі права власності або іншого права.

У відповідності з договором оренди квартири, орендодавець дає зобов'язання, що здається в оренду квартира не відчужена (не продана, не подарована, не заставлена), а також у судовому спорі і під арештом не перебуває.

Орендодавець згідно договору оренди квартири, зразок якого Ви можете Скачать, підтверджує, що діє на підставі згоди усіх осіб, які мають право проживати на зазначеній житловій площі, і що він має необхідні повноваження для того, щоб здавати квартиру в оренду і підписувати договір оренди.

Крім того, варто сказати, що орендодавець у рамках договору оренди квартири також передає в оренду те майно, що знаходиться у квартирі згідно Додатку, що є невід'ємною частиною даного Договору.


Получите за 15 минут консультацию юриста!