В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір земельного сервітуту
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать зразок Договору земельного сервітуту





Договором земельного сервітуту варто зауважити, що земельний сервітут визначається щодо земельної ділянки (зазначається площа, кадастровий номер, цільове призначення, правовий режим та ін. параметри). Договору сервітуту на земельну ділянку встановлюється сервітут на користь сервітуарієм на право користування чи володіння (тип земельного сервітуту у відповідності з діючими положеннями ст. 99 ЗК України або ін).

Слід сказати, що згідно Договору земельного сервітуту власник земельної ділянки зобов'язаний попередити іншу сторону про права третіх осіб на земельну ділянку, включаючи про наявність договору оренди земельної ділянки.

У разі, коли земельна ділянка, відносно якого визначається сервітут, передано в оренду, то висновок Договору земельного сервітуту можливо тільки з письмової згоди орендаря на умовах такого договору з попереднім внесенням відповідних змін і доповнень в договір оренди. Причому такі зміни повинні повністю відповідати умовам такого договору земельного сервітуту.

Одним з істотних умов Договору земельного сервітуту є визначення строку користування земельною ділянкою - це може бути конкретний строк або відмітка про постійному землекористуванні.

Після закінчення терміну дії зазначеного Договору земельного сервітуту його дія може бути пролангировано за угодою сторін.

Отже, Ви можете скачати безкоштовно Договір земельного сервітуту - Договір про встановлення земельного сервітуту.


Получите за 15 минут консультацию юриста!