В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір оренди автомобіля фізичній особі (Україна)
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать Договір оренди автомобіля приватній особі(зразок)
Конструктор Договорів: Підготувати на Конструкторі і Скачать Договір (Україна)





Відповідно з Договором оренди автомобіля фізичній особі, Орендодавець дає зобов'язання передати Орендареві в тимчасове платне користування певну кількість одиниць автомобілів марки з номерними знаками, а Орендар зобов'язується прийняти названі автомобілі і використовувати їх виключно в певних цілях, а також виробляти Орендодавцю орендну плату.

Варто відзначити, що технічний стан, параметри, інші характеристики автомобілів, їх комплектність відображаються в Додатку до Договором оренди автомобіля.

Будь зразок Договору оренди автомобіля визначає порядок використання амортизаційних відрахувань і про порядок відновлення автомобіля.

Відповідно з Договором оренди автомобіля Орендодавець бере на себе такі обов'язки:

- у визначений строк після набрання чинності Договору оренди автомобіля передати в орендне користування Орендарю-приватній особі визначені цим Договором автомобілі згідно з умовами;

- за свій рахунок проводити капітальний ремонт автомобілів в обумовлений строк і на час виходу їх з експлуатації надавати аналогічну заміну автомобілів в оренду.



У свою чергу, за Договором оренди автомобіля Орендар бере на себе такі обов'язки:

- використовувати автомобілі на умовах Договору про оренду транспортного засобу та у відповідності з обумовленими цілями;

- своєчасно та в повному обсязі вносити орендну плату;

- підтримувати автомобілі в технічно справному стані, включаючи за свій рахунок здійснювати їх ремонт і нести витрати на їх експлуатацію;

- із закінченням строку Договору оренди автомобіля або після його дострокового припинення не пізніше певного періоду повернути автомобілі Орендодавцю у справному стані на підставі складеного акту передачі-приймання.

Отже, Ви маєте виключну можливість скачати безкоштовно зразок Договору оренди автомобіля.


Получите за 15 минут консультацию юриста!