В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Іноді на складське зберігання передають товар або річ з правом користування. Факт приймання майна з Договору зберігання з правом користування підтверджується складанням відповідного Акту прийому-передачі.

Суть Договору зберігання з правом користування полягає в тому, що Поклажодавець передає майно або товар та дозволяє зберігачу користуватися ним, а зберігач повинен повернути його по закінченні терміну. Такий Договір дуже схожий з договором позички, але Договір зберігання з правом користування відплатний. Дохід, отриманий від користування товаром на зберіганні може належати як Зберігачу, так і в певній частині Поклажодавцеві.

Всяк проект Договору зберігання з правом користування має в собі такі розділи, як в особливості предмет правовідносин, специфіка з'ясування спорів, специфіку використання послуг, ціну, учасники, період поставки послуги, відповідальність сторін та інші аспекти. Оскільки цивільне законодавство дає по суті свободу в укладенні угод, то не існує фіксованого переліку умов, але перелічені є суттєвими, без них договір може визнаватися нікчемним.

Позначений зразок Договору зберігання з правом користування перевірений і переглянутий юристами, з метою щоб виявити невідповідності законодавству, неповноту змісту і інші особливості. При складанні договору були враховані особливості цивільного обороту, що дозволяє врахувати інтереси контрагентнов.

Чітко оформлений Договір виступає визначальним інструментом захищеності інтересів, виконання умов укладеного договору. Як показує практика, коли договір укладено юридично грамотно, то спори між контрагентами виникають значно рідше, так і в судовому спорі офіційний Договір - найважливіший юридичний аргумент.

Таким чином, якщо Вам потрібен Договір зберігання з правом користування, то Ви маєте можливість скачати по вказаному посиланню. При цьому, у Вас є право теж Скачать безліч інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!