В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Іноді на складське зберігання передається товар, який призначається для реалізації. У разі, коли власник товару не може точно стверджувати, що зможе забезпечити свою присутність на товарному складі у момент продажу товару, то він може доручити це зробити зберігачу. А ось зробити це можна двома способами: наприклад, вказати в договорі зберігання таке право, або скласти додаткову угоду до звичайного договору зберігання.

Договору зберігання з правом на реалізацію зберігач має можливість продати товар покупцю, оформивши і видавши останньому складське свідоцтво, причому для цього не потрібно вилучати товар зі складу. Разом з тим, такий момент потрібно окремо обумовити в договорі.

Будь зразок Договору зберігання з реалізацією має в структурі такі пункти, як особливо об'єкт зобов'язання, сторони, вартість, терміни надання послуг, відповідальність сторін, особливості використання послуги, особливості з'ясування спорів та інші моменти. Доки чинне законодавство дає диспозитивність в складанні угод, то не існує певного переліку умов, однак позначені виступають суттєвими, без них договір може оголошений недійсним.

Позначений шаблон Договору зберігання з реалізацією складено та проаналізовано юрисконсультами, щоб виявити антагонізми законів, пробіли змісту і інші нюанси. При підготовці угоди були враховані особливості цивільного обороту, що робить можливим забезпечувати інтереси контрагентнов.

Грамотно оформлений Договір зберігання з реалізацією виступає важливим способом забезпечення захисту інтересів, виконання положень досягнутого зобов'язання. Як показує юридична практика, коли договір складено грамотно, то розбіжності між контрагентами виникають значно рідше, так і в суді такий Договір - це важливий юридичний аргумент.

Таким чином, якщо Вам потрібен зразок Договору зберігання з правом реалізації, то Ви можете його скачати по вказаній гіперпосилання. При цьому, Ви можете також Скачать безліч інших договорів цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!