В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Пропонуємо Вам ознайомитися і скачать договір комісії на продаж.

У відповідності з Договором комісії на продаж товарів, за вчиненим правочином комісіонером з третьою особою, правові наслідки настають для комісіонера, хоча і комітент був названий в угоді або вступив з третьою особою в правовідносини з підсумками виконання угоди.

Договір комісії на продаж товару може укладатися на строк або без визначення строку його дії, із зазначенням або без такого територіальної приналежності до виконання, із зобов'язанням комітента не надавати третім особам право укладати в його інтересах і за його рахунок угоди, оформлення яких доручено комісіонерові, або без такого зобов'язання, ну і так далі.

Будь зразок Договору комісії на продаж товару несе в структурі такі частини, як в особливості предмет угоди, ціну, умови прийому послуг, учасники, відповідальність сторін, строки надання послуг, особливості врегулювання спорів та інші аспекти. Оскільки законодавство України надає по суті свободу в укладенні договору, то не існує певного переліку умов, але перераховані виступають базовими, без них договір може ставати нікчемним.

Цей шаблон-зразок договору комісії на продаж товару вивчений на відповідність, підігнаний під специфіку госп. обороту, забезпечення захисту власних прав та інтересів сторін, правилами і нормами національного законодавства і практики нормозастосування, несуперечливість умов.

Скачать Договір комісії на продаж товару Ви можете з означеної гіперпосилання. Зверніть увагу, що Ви можете Скачать інші види договорів у розділі на нашому сайті.


Получите за 15 минут консультацию юриста!