В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Назва документа: Договір поставки Україна (зразок)
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать зразок Договору поставки (Україна)





Насамперед, варто зауважити, що Договором поставки (Україна) Продавець продає (передає у власність Покупцю, а Покупець купує (приймає і оплачує) товари, кількість, асортимент, сортамент і тех. умови яких зазначені у специфікації, яка є невід'ємною частиною Договору.

Примітно, що умови цього Договору поставки (шаблон) викладено у повній відповідності з вимогами і рекомендаціями Міжнародних правил тлумачення торгових термінів "Інкотермс".

Ціни на товар, що поставляється з Договором поставки (Україна), вказуються в Додатку. В ціну товарів включається ціна тари, упаковки і маркування.

Важливо те, що Продавець повинен поставити Покупцеві товари, що реалізуються за Договором поставки, у терміни, які зазначені у специфікації. Причому, у Продавця є можливість за погодженням з Покупцем, дострокової поставки товарів, при цьому Покупець зобов'язаний в такому випадку прийняти товар та своєчасно здійснити його оплату на умовах цього Договору поставки.

У разі прострочення поставки товарів Договором поставки передбачається в якості санкції накладення штрафу. Поставка товарів, як правило, здійснюється за відвантажувальними реквізитами.

Отже, Ви маєте можливість скачати безкоштовно Договір поставки (Україна).


Получите за 15 минут консультацию юриста!