В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Насамперед, варто зауважити, що Договір про спільну діяльність може бути укладений як двома особами, так і великим колом учасників, але в останньому випадку така угода буде вважатися багатостороннім договором.

Цивільне законодавство не встановлює вимог щодо реєстрації об'єднання учасників в якості юр. особи, тобто для діяльності об'єднання, яке створене для здійснення спільної діяльності без створення юридичної особи.

Кожен проект Договору про спільну діяльність включає в структурі такі пункти, як особливості об'єкта угоди, учасники, специфіка з'ясування розбіжностей, вартість, відповідальність суб'єктів господарювання та інші моменти. Доки цивільне законодавство дає свободу у складанні договору, то не існує певного переліку умов, однак наведені є базовими, без них договір може визнаватися нікчемним.

Представлений зразок Договору про спільну діяльність вивчений і переглянутий юрисконсультами, з метою, щоб визначити конфлікти законодавства, прогалини змісту і інші особливості. При підготовці угоди враховувались аспекти ділового обороту, що робить можливим врахувати інтереси сторін.

Чітко складений Договір про спільну діяльність є вагомим способом захисту прав, забезпечення умов оформленого угоди. Як свідчить практика, якщо договір укладено юридично грамотно, то спори між учасниками виникають в значній мірі менший, так і в судовому спорі офіційний Договір - важливий факт.

Отже, якщо Вам потрібно зразок Договору спільної діяльності, то Ви можете його скачати з означеної гіперпосилання. У свою чергу, Ви можете також Скачать безліч інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!