В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вам зразок Договору правових послуг, скачати, який Ви можете безплатно.

Коли юрист надає якусь правову допомогу громадянам, то такі відносини вимагають договірного оформлення. Будь-які правові послуги оформляють у вигляді Договору – це гарантія захищеності прав і інтересів обох сторін, що особливо важливо.

Як показує практика, виникає менше суперечок там, де відносини чітко, грамотно оформлені. Ось чому, використовуючи правові послуги, важливо оформляти Договір правових послуг.

У переважній більшості випадків Договір надання правових послуг містить у собі такі пункти, як предмет, сторони, правовий статус сторін, терміни та ціна, порядок прийому послуги, відповідальність сторін та ін. Цього достатньо, щоб врегулювати всі важливі і спірні моменти, які потрібно знати на етапі оформлення відносин. В цілому, це важливо. Вже багато юристи, що надають правові послуги, пропонують своїм клієнтам укладати Договір правових послуг.

Означений проект-зразок договору про надання правових послуг вичитаний на відповідність несуперечливість умов, перевірений під правила господарського обороту, захищеність особистих прав сторін, вимогам і правилам загального законодавства і практики правозастосування.

Скачать Договір про надання правових послуг Ви зможете за поданою гіперпосилання. Зверніть увагу, що Ви також маєте можливість скачати інші різновиди договорів в категорії ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!