В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Запропонований Вашій увазі зразок Договору про надання посередницьких послуг, скачати можете на нашому сайті.

Посередницькі послуги в багатьох сегментах цивільного обороту займають найважливіше положення. Посередництво в таких сферах, як нерухомість, фінанси, банківська справа, торгівля вже виступає невід'ємним елементів функціонування економічної і фінансової системи. Відповідно, виникає необхідність врегулювання відносин. У даній сфері прийнято укладати Договори посередницьких послуг, які б виражали волю учасників.

Наявність Договору про надання посередницьких послуг виступає важливою гарантією додержання прав та інтересів сторін, дозволяючи знизити ймовірність виникнення спорів.

Будь зразок Договору посередницьких послуг несе в змісті такі пункти, як, зокрема, предмет правовідносин, строки надання послуги, суб'єктний склад, порядок використання послуг, порядок з'ясування розбіжностей, вартість, відповідальність суб'єктів господарювання та інші моменти. Доки законодавство України дає за великим рахунком диспозитивність в укладенні угод, то немає певного переліку умов, але наведені є базовими, без них договір може визнаватися нікчемним.

Наявний шаблон-зразок договору на посередницькі послуги опрацьовано на відповідність логічність умов, вимог і правил чинного законодавства і практики правозастосування, оптимізований під правила цивільного обороту, реалізацію захисту прав сторін.

Скачати безкоштовно Договір на надання посередницьких послуг Ви зможете з означеної гіперпосилання. Зауважте, що Ви маєте можливість скачати інші типи договорів у категорії на нашому сайті.


Получите за 15 минут консультацию юриста!