В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Ремонт – невід'ємна частина в сфері обслуговування. Ремонт квартири, ремонт автомобілів, комп'ютерної техніки, побутової техніки, складного обладнання тощо – все це система обслуговування, де учасники між собою оформляють угоду допомогою укладення Договору послуг з ремонту.

Представлений Вашій увазі Договір про надання послуг по ремонту, скачати Ви маєте можливість на нашому сайті безкоштовно.

Оформлення відносин між контрагентами шляхом укладення Договору з ремонту забезпечує юридичну гарантію захисту прав та інтересів сторін. І це не зайва формальність, це саме спосіб забезпечити реалізацію досягнутих домовленостей.

Кожен шаблон Договору надання ремонтних послуг містить у собі такі частини, як, зокрема, об'єкт правовідносин, суб'єктний склад, ціну, порядок з'ясування спорів, відповідальність сторін, порядок прийому послуги, період надання послуг та інші моменти. Оскільки національне законодавство дає за великим рахунком диспозитивність в оформленні угод, то немає фіксованого переліку умов, однак наведені є базовими, без них договір може оголошений недійсним.

Зазначений проект-шаблон договору про проведення ремонту вичитаний на відповідність відповідність умов, оптимізований під правила цивільного обороту, забезпечення захисту особистих прав та інтересів сторін, правилам і вимогам загального законодавства і особливостям нормозастосування.

Скачать Договір послуг з ремонту Ви можете за поданою гіперпосилання. Зауважте, що також Ви зможете скачати інші види договорів у категорії на сайті ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!