В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Представляємо Вашій увазі зразок Договору сервітуту в Україні, скачати, який Ви маєте можливість безплатно.

Перш за все, варто відзначити, що сервітут за договором установлюється між власниками сусідніх земельних ділянок. Варто зазначити, що договір про встановлення сервітуту не вимагає державної реєстрації. Реєстрації підлягає тільки право, яке виникло на підставі даного договору.

Договір сервітуту в Україні має сенс завірити нотаріально, щоб не було сумнівів щодо справжності підписів сторін, що його уклали.

Даний шаблон Договору сервітуту України вивчений і вичитаний юристами, для того щоб виявити антагонізми законами, неповноту внутрішнього змісту і інші особливості. При оформленні договору були враховані особливості ділового обороту, що дозволяє дотримати інтереси сторін.

Чітко підготовлений Договір про встановлення сервітуту є визначальним інструментом забезпечення захищеності прав, виконання положень досягнутої угоди. Як свідчить юридична практика, якщо договір складено грамотно, то спори між учасниками з'являються значно менше, так і в суді офіційний Договір - це найважливіший аргумент.

Таким чином, якщо Вам необхідний зразок Договору сервітуту, то Ви маєте можливість його Скачать з означеної посиланням. У свою чергу, Ви теж можете закачати безліч інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!