В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Перш за все, необхідно сказати, що Договір міни в Україні завжди є возмедным виходячи з того, що кожна сторона виступає як продавцем того житла, що передає в обмін, і покупцем того житла, яке приймає натомість.

Причому Договором міни може встановлюватися як доплата за житло більшої вартості, що обмінюється на об'єкт меншої вартості, однак при цьому не можна говорити про те, що оформляється договір купівлі-продажу.

Справжній зразок Договору міни в Україні перевірений і переглянутий юристами, щоб виключити невідповідності законам, прогалини внутрішнього змісту й інші нюанси. При оформленні угоди враховувались аспекти цивільного обороту, що робить можливим забезпечувати інтереси сторін.

Чітко підготовлений Договір міни нерухомості є важливим способом захисту прав, забезпечення положень оформленого договору. Як демонструє юридична практика, якщо договір оформлено юридично чітко, то розбіжності між учасниками виникають істотно менше, так і в суді такий Договір - вагомий факт.

Отже, якщо Вам необхідний зразок Договору міни, то Ви маєте можливість його Скачать за наведеною посиланням. При цьому, Ви можете також Скачать безліч інших договорів цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!