В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





договором морського перевезення вантажу перевізник бере на себе зобов'язання доставити вантаж, який йому передав або повинен передати відправник, в порт призначення, а також видати його довіреній на одержання вантажу особі (одержувачу). У свою чергу, відправник або фрахтувальник повинен сплатити за перевезення вантажу певну плату (фрахт).

Справжній зразок Договору морського перевезення вантажу вивчений і проаналізований юристами, щоб виявити конфлікти законодавства, неповноту змісту і інші особливості. При складанні угоди були враховані особливості цивільного обороту, що дає можливість врахувати інтереси сторін.

Чітко підготовлений Договір морського перевезення вантажу є вагомим інструментом захищеності інтересів, реалізації положень оформленого зобов'язання. Як свідчить практика, якщо договір підготовлений юридично грамотно, то спори між суб'єктами з'являються в значній мірі рідше, так і в суді професійний Договір - важливий юридичний аргумент.

У цілому, якщо Вам потрібен Договір морського перевезення вантажів, то Ви маєте можливість його Скачать за вказаною гіперпосилання. Причому, Ви можете закачати багато інших договорів цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!