В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Ви маєте можливість скачати безкоштовно зразок Договору підряду на будівництво.

Договором підряду на будівництво замовник здає, а Підрядник приймає на себе поспіль по зведенню об'єкта. Підрядник повинен виконати на свій ризик власними і залученими силами та засобами будівництво об'єкту у відповідності з умовами договору, включаючи можливі роботи.

Складання Договору підряду на будівництво є певною юридичною гарантією, яка дозволяє забезпечити виконання угоди, досягнутої між сторонами.

Всяк проект Договору підряду на будівництво несе в змісті дані розділи, як об'єкт зобов'язання, ціну, сторони, порядок прийому послуг, період надання послуг, специфіка врегулювання спорів, відповідальність суб'єктів господарювання та інші аспекти. Оскільки чинне законодавство надає за великим рахунком диспозитивність у складанні договору, то не існує вичерпного переліку умов, але зазначені є визначальними, без них договір може оголошено нікчемним.

Позначений зразок договору на будівництво опрацьований на непротиворечие умовами і нормами загального законодавства і практики правозастосування, перевірений під умови господарського обороту, реалізацію захисту власних прав та інтересів сторін, логічність умов.

Скачать Договір підряду на виконання будівельних робіт Ви маєте можливість з зазначеної гіперпосилання. Зауважте, що Ви маєте можливість скачати інші види договорів у розділі на веб-ресурсі ProPravo.


Получите за 15 минут консультацию юриста!