В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Перш за все, потрібно відзначити, що Договір поставки товарів (періодичний) відноситься до різновиду господарських договорів, які укладаються між господарюючими суб'єктами. Такі договори – це невід'ємна частина торговельної та господарської діяльності. Цей договір складено на поставку прапорців і канцтоварів.

У відповідності з чинним законодавством, для складання проекту Договору поставки товарів сторонам надана широка диспозитивність, тобто свобода визначення умов. так, зокрема, сторони на свій розсуд самостійно визначають спосіб проведення базисних поставок, які описані в правилах «Інкотермс».

Будь зразок договору поставок товару (періодичного) містить в собі істотні умови, при відсутності яких він може бути визнаний недійсним. До таких істотних умов варто відносити предмет договору, строки поставки, вартість і спосіб здійснення поставки. Крім усього, визначається правовий статус сторін, їх відповідальність в разі невиконання або неналежного виконання обов'язків.

Складання проекту договору поставки товару - це важливий етап, який треба чітко провести, бо в наслідок залежить Ваша правова захищеність.

Означений проект-зразок договору поставки товарів опрацьовано на відповідність узгодженість умов, забезпечення захисту власних прав та інтересів сторін, правилам і вимогам вітчизняного законодавства і особливостям нормозастосування, оптимізований під специфіку господарського обороту.

Скачати безкоштовно Договір періодичної поставки товарів Ви маєте можливість з означеної гіперпосилання. Зауважте, що крім того Ви зможете скачати інші види договорів у категорії на сайті ПроПраво.


Получите за 15 минут консультацию юриста!