В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Насамперед, варто зауважити, що Договір спонсорської допомоги, скачати, який Ви можете на нашому сайті.

Договором спонсорської допомоги сторонами є благодійник і благоотримувач.

Частково спонсорство в Україні регулюється законодавством про рекламу, а, як ми пам'ятаємо, реклама - це послуга. Згідно з Цивільним кодексом України надання послуг здійснюється на оплатній основі.

Враховуючи той факт, що в правових аспектах спонсорства українці розбираються поки ще слабко, то тут ідеться про безоплатної допомоги. Тому «мухи окремо – котлети окремо».

Поняття «безоплатна допомога» застосовується у зв'язку з наданням/отриманням гуманітарної та технічної допомоги від іноземних суб'єктів, громадян і некомерційних організацій.

Представлений приклад Договору про спонсорської допомоги підготовлений і вичитаний юристами, щоб визначити конфлікти законів, пробіли внутрішнього змісту і інші особливості. При оформленні угоди враховувалися моменти цивільного обороту, що дозволяє забезпечувати інтереси сторін.

Правильно складений Договір надання спонсорської допомоги є важливим методом забезпечення захисту прав, реалізації положень досягнутої угоди. Як демонструє практика, коли договір оформлено юридично правильно, то конфлікти між учасниками виникають значною мірою рідше, так і в судовому розгляді такий Договір - юридичний аргумент вагомий.

У цілому, якщо Вам потрібно Зразок Договору спонсорської допомоги, то Ви маєте можливість його Скачать за наведеною гіперпосилання. Причому, у Вас є право теж Скачать багато інших угод цього розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!