В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.



Тип документа: Договір
Формат файлу: DOC
Рік: 2017
Скачать: Скачать безкоштовно зразок Договору





Новація — договір в Україні про заміну одного зобов'язання іншим. У відповідності з чинним цивільним законодавством під новацією розглядається угода сторін з приводу заміни первісного зобов'язання, що існувало між ними, іншим зобов'язанням між тими ж особами, передбачає інший предмет чи спосіб виконання.

Не допускається укладення Договору новації щодо зобов'язань з відшкодування шкоди життю і здоров'ю, а також щодо сплати аліментів. Варто враховувати, що новація припиняє всі початкові зобов'язання.

Зазначений приклад Договору новації підготовлений і переглянутий юрисконсультами, з метою щоб визначити невідповідності законам, неповноту змісту і інші нюанси. При оформленні угоди враховувалися моменти ділового обороту, що дозволяє дотримати інтереси сторін.

Чітко оформлений Договір новації є вагомим інструментом забезпечення захисту прав, виконання положень оформленого зобов'язання. Як свідчить практика, коли договір підготовлений чітко, то спори між суб'єктами з'являються значно рідше, так і в суді професійний Договір - це вагомий правової факт.

Отже, якщо Вам необхідний зразок Договору новації, то Ви маєте можливість його Скачать за наведеною посиланням. Причому, Ви можете також Скачать багато інших договорів даного розділу.


Получите за 15 минут консультацию юриста!