В связи с частыми изменениями в законодательстве, информация на данной странице может устареть быстрее, чем мы успеваем ее обновлять!
Eсли Вы хотите найти правильное решение именно своей проблемы, задайте вопрос нашим юристам прямо сейчас.

Перевищили швидкість або сіли за кермо, вживши ліки, в якому міститься заборонену речовину? Ризикуєте водійськими правами. Якщо вас позбавили прав, не втрачаючи часу, звертайтеся до юристів сервісу. Фахівці законними способами здійснять повернення прав.

Автоюристы надають платні і безкоштовні консультації. Професійний відповідь дається в обох випадках. Платна консультація допоможе в складних ситуаціях.

Вам погрожують позбавленням прав за вживання заборонених речовин за кермом, хоча ви впевнені, що заборонених препаратів не вживали? Платна консультація допоможе розібратися в проблемі.

Плюси платної консультації:

Повноцінний аналіз виниклої проблеми.

Гарантія конфіденційності становить 100%.

Оперативне надання комплексного відповіді.

Зручне спілкування по Скайпу і електронній пошті.

5 ПРИЧИН ЗВЕРНУТИСЯ ДО АВТОЮРИСТАМ:

1. Як діяти, якщо затримав співробітник ГИБДД?

Водій може захистити свої права в момент затримання співробітником ДІБДР. Інспектор написав протокол? Занесіть в документ ваші заперечення і прохання розглядати справу за місцем проживання.

Водієві важливо відобразити думку в протоколі, оскільки він впливає на рішення суду. Прослідкуйте, щоб інспектор відобразив у протоколі відомості про порушення і видав читану копію. Консультація юриста допоможе водієві відстояти інтереси і зробити дострокове повернення водійських прав.

2. Юридична консультація допоможе оскаржити правопорушення.

Юрист в рамках закону вибудовує тактику захисту, спрямовану на оскарження правопорушення.

Якщо закон дозволяє альтернативне покарання – призначення штрафу замість позбавлення прав, юрист зверне увагу суду на пом'якшуючі обставини.

Дії юриста спрямовані на пом'якшення покарання і заміни позбавлення прав на штраф.

3. Юрист роз'яснить, як зробити повернення водійських прав після позбавлення.

Якщо міський суд виніс рішення про позбавлення прав, не впадайте у відчай. Закон дає 10 днів на оскарження рішення суду. Не гаючи часу, звертайтеся до автоюристу. Дострокове повернення прав після позбавлення означає, що юристи до набрання чинності рішення суду оскаржують рішення у вищестоящий суд.

Консультація юриста на сервісі підкаже, як зробити дострокове повернення водійських прав після позбавлення.

4. Юрист допоможе переконати суд зробити повернення після позбавлення водійських прав:

юрист аналізує матеріали справи для виявлення порушень, допущених інспектором ДПС при складанні протоколу і суддею при розгляді справи;

представляє в апеляційну та наглядову інстанцію документи в підтвердження позиції клієнта.

5. Юрист сприяє в поверненні прав після закінчення строку позбавлення.

Отримати права необов'язково у відділенні ГИБДД, яке виконувало постанова про позбавлення прав. Консультація автоюриста допоможе водієві не пропустити строк звернення за поверненням прав, отримати водійське посвідчення в зручному для клієнта відділенні ГИБДД.

Правильне уявлення ситуації допоможе відчути себе впевнено при спілкуванні з інспекторами ДПС. Попереджений – значить озброєний. Водій, знає права, впевнено відстоїть свою позицію.

Позбавлення прав – це не привід для паніки. Не тягніть час, зверніться до юристів. У питанні повернення прав кожен день на рахунку. Допомога в поверненні прав означає: юристи нададуть грамотну консультацію, зберуть докази і розроблять стратегію захисту клієнта в досудовому провадженні та в суді для повернення водійських прав.

АВТОЮРИСТЫ ДАЮТЬ ВСЕБІЧНУ ІНФОРМАЦІЮ У ВАЖКИХ СИТУАЦІЯХ:

якщо позбавили прав за водіння в нетверезому вигляді;

якщо забрали посвідчення водія після ДТП зі смертельним наслідком;

якщо відібрали права в результаті грубого порушення ПРАВИЛ дорожнього руху.

На порталі ви отримаєте відповіді на складні ситуації, в яких не знаєте, як вчинити і що слід зробити, щоб захистити свої права.

 


Получите за 15 минут консультацию юриста!