17 квітня А. придбала в універмазі зимові чоботи. Через деякий час до неї в гості прийшла подруга і переконала її в тому, що чоботи такого фасону вже вийшли з моди і їй слід поміняти чоботи на іншу пару. 4 травня А. з’явилася в універмазі і попросила обміняти придбані чоботи на чоботи іншого фасону. Однак працівники універмагу відмовились це зробити, зіславшись на пропуск А. встановленого Законом України “Про захист прав споживачів” 14-денного строку.
А. наполягала на своїх вимогах, вказуючи на те, що: а) 25 і 26 квітня, 2 і 3 травня були вихідні дні; б) 1 травня був святковий день; в) з 19 по 23 квітня вона була хвора, що підтверджується довідкою лікаря.
Крім того, на думку А., не може йти мова про пропуск вказаного строку, оскільки його обчислення має починатися з настанням зимового періоду.
як вирішити спір?

02.12.2018 16:23
Софія, Львов

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Пока нет ответов юристов

Вопросы из такой же категории

До якого суду треба звертатися із вимогою поновлення Конституційних прав?
Чоловік не хоче допомагати дитині
Мы с друзьями сняли квартиру! В первый день я положил на шкаф, такие вещи как:чемодан, вещи, сумки; На следующий день, когда я хотел забрать чемодан, шкаф, который был не закреплен, упал на меня! В момент падения, шкаф разбил стекло на двери и у шка