250 грн.

Вопрос решен

Доброго дня.Допоможіть будь-ласка розібратись у ситуації.Мій син закінчує медичний університет,і хоче вступати до .військово-медичної академії. Для вступу потрібно зібрати необхідні довідки та документи. Потрібна також медична довідка з військомату.Син пройшов у військоматі медичу комісію і всі лікарі підписали що він здоровий ,а комісар відмовився підписувати довідку.Нічого не пояснивши, сказав що він ще подумає . Я , як мати хочу знати чи має право комісар не підписувати довідку коли син цілком здоровий. Буду дуже вдячна за відповідь і допомогу.

04.03.2019 15:59
Оксана, Хмельницкий

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Sergeev Artyom
Харьков

В такому разі треба переходити на спілкування на папері. Звертайтесь офіційно, або разом зі свідками - та пишіть скаргу до прокуратури. Мабуть хабаря чекає...

04.03.2019 19:27

Потрібно написати звернення в Міністерство оборони де описати ситуацію (дії чи бездіяльність посадової особи - комісара) та прохання сприяти у вирішенні ситуації.

04.03.2019 19:35
Иван Еремеев
Запорожье

Відповідно до п.3.8Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України, затверженого Наказом Міністра оборони України від 14 серпня 2008 року N 402
Постанови ВЛК військових комісаріатів оформлюються довідкою ВЛК (додаток 4 до Положення) у двох примірниках, яка не підлягає затвердженню штатною ВЛК і дійсна протягом шести місяців з дня медичного огляду. Копія довідки видається на руки особі, яка пройшла медичний огляд.

Таким чином Довідка не потребує затвердження військовим комісаром. Потрібно писати скаргу до військкомату вищого рівня або в Міністерство оборони України.

04.03.2019 19:53

Вопросы из такой же категории

Насколько сажают и условный ли это срок
Разворование государственного имущества
Уход с ВВНЗ за состоянием здоровья