Добрый вечер, оброщаюсь к Вам с просьбой помочь соорентировать как написать исковое щаявление в суд об установлении отцовства. Так как бывшая супруга сделала свидетельство о рождении ребенка в роддоме бе з меня и теперь отказываться двавать мне дочь. Даже встречаться с ней. Хотя ни одной вещи за год она ей не купила ребенка целеком и полностью кроме питания содержу Я. Подскажите как получить прова на ребенка.

27.03.2019 17:19
МАКСИМ, Николаев

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Добрый!
Обратиться в суд нужно с заявлением об установлении отцовства. Потребуется проведение экспертизы.
Объяснять как составлять заявление нет смысла - заказывайте услугу на этом сайте и мы юристы Вам поможем составить правильный документ.

С уважением.

27.03.2019 21:18 (Изменён 27.03.2019 21:18)
Sergeev Artyom
Харьков

підставою для визнання батьківства є будь-які відомості, що засвідчують походження дитини від певної особи, зібрані відповідно до Цивільного процесуального кодексу України. А доказами у такій справі можуть бути будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення сторін, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Ці дані встановлюються на підставі пояснень сторін, третіх осіб, показань свідків, письмових або речових доказів, висновків експертів. Тобто при вирішенні спору про визнання батьківства мають враховуватись усі передбачені законом докази в їх сукупності.

Підставою для категоричного висновку для визнання батьківства в судовому порядку може бути висновок судово-генетичної або судово-імунологічної експертизи.
Для встановлення батьківства правове значення мають фактичні дані, які підтверджують спільне проживання матері і батька дитини, ведення ними спільного господарства до народження дитини або спільне її виховання чи утримання, а також докази, що підтверджують визнання особою батьківства.

27.03.2019 22:51
Sergeev Artyom
Харьков

Вопросы можно задать в Viber, WhatsApp, Telegram +380732892526.

27.03.2019 22:51