Я військоволужбовець. В липні 2019 року в мене настає календарне вислуга 20 років. Відповідно статті 12 ЗУ про соц. Та правовий захист військовослужбовців та членів сімей прописано, що набувають права на отримання постійного житло. В наказі МОУ 380 в розділі 7 записано що при викладі 20 років військовослужбовець набуває права на зняття з службової квартири статусу службова.
Сьогодні на адресу частини надійшов лист проекту до зміни статті 12 ЗУ про соціальний захист військовослужбовців, а саме змінити календарне вислуга з 20 років на 25 років. У зв'язку з цим головне квартирно експлуатаційне управління не приймає документи на розслужебку та не надає їх на комісію з розгляду за розподілом житла в гарнізонах.
Перше питання: чи це законно?
Друге питання: якщо верховна рада все таки прийме зміни до статті 12 ЗУ про соціальний та правовий захист військовослужбовців і закон набере чинності після того як в мене буде 20 років вислуги чи буду я мати право на розслужебку квартири?
Дякую

11.04.2019 15:52
Михаил, Кропивницкий

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Пока нет ответов юристов

Вопросы из такой же категории

Техпаспорт на покупаемую квартиру
Проблема с председателем ЖСК
Могут ли выселить из гарнизонного общежития за задолженность,если человек имеет постоянную прописку и прожил больше 15 лет