250 грн.

Вопрос решен

Доброго дня! Надайте, будь ласка, зразок цивільно-правової угоди про надання послуг по перевезенню вантажів між ФОП та фіз. особою. Дякую!

17.04.2019 16:18
Євгеній, Запорожье

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Договір перевезення автомобільним
транспортом [вкажіть номер]

[місце укладення] [дата укладення]

[Введіть ПІБ. фізичної особи], який (яка) надалі іменується Замовник, з одного боку і [Введіть ПІБ фізичної особи - підприємця], зарсєстрований(-а) як фізична особа - підприємець, який (яка) надалі іменується Перевізник, з іншого боку, які разом іменуються Сторони, а окремо - Сторона, уклали цей договір.

1. Предмет договору

1.1 Перевізник зобов'язується надати Замовнику послуги з перевезення Вантажу, а Замовник зобов'язується прийняти надані послуги та оплатити їх. Склад послуг, що надається Замовнику, визначається Додатком № 1, який є невід'ємною частиною цього договору. 
1.2 Вантаж, який підлягає перевезенню, визначається Специфікацією, яка є невід'ємною частиною цього договору. Підписання Сторонами Специфікації є підтвердженням того, що всі необхідні дані про Вантаж були передані Перевізнику.

2. Порядок розрахунків

2.1 Плата Перевізнику за послуги, передбачені Додатком № 1, відбувається Замовником у вигляді [цифра] відсотків від ціни послуг протягом [цифра] [оберіть: робочих, банківських, календарних] днів з моменту укладення цього договору, а залишок сплачується протягом [цифра] [оберіть: робочих, банківських, календарних] днів з моменту подання в пункт призначення Вантажу в розпорядження Вантажоодержувача.
2.2 Розрахунки між Сторонами за договором здійснюються в готівковій та/або безготівковій формі. 

3. Умови перевезення

3.1 Сторони виконують свої зобов'язання згідно з цим договором та чинним законодавством України.
3.2 Перевізник зобов'язується [вкажіть дату, наприклад, 20.04.2019 р. і не пізніше [цифра] годин цього дня в пункт відправлення подати справний транспортний засіб. Поданий транспортний засіб, непридатний для перевезення Вантажу, вважається таким, який не було подано.
3.3 Вантажовідправником за цим договором є Замовник.
3.4 Перевізник, який отримав Вантаж у розпоряджння, зобов'язується в пункті відправлення Вантажу забезпечити його завантаження на транспортний засіб [якщо строк завантаження обмежений, вкажіть строк, протягом якого він повинен бути завантажений, наприклад, протягом 3 годин або протягом дня]. 
3.5 Перевізник зобов'язується [вкажіть дату, наприклад, 25.04.2013 р.] не пізніше [цифра] годин цього дня здати Вантаж у пункті призначення Вантажоодержувачу згідно з товарно- транспортною накладною.
3.6 Вантажоодержувачем за цим договором є [вкажіть дані
Вантажоодержувача, особи, яка здійснює прийом Вантажів]. Повноваження Вантажоодержувача підтверджуються
наступними документами: [навести перелік документів].
3.7 Перевізник забезпечує вивантаження Вантажу з транспортного засобу в пункті призначення.
3.8 У випадку необхідності Замовник забезпечує очищення транспортного засобу від залишків Вантажу.
3.9 Приймання-передача Вантажу за договором оформлюється товарно-транспортними документами. 
3.10 Якщо Вантаж був доставлений у строк, Вантажоодержувач зобов'язаний прийняти Вантаж протягом [цифра] [годин/години або календарних днів, робочих днів, банківських днів] з моменту прибуття Вантажу в пункт призначення.
3.11 Якщо Вантаж був доставлений з порушенням строків, Вантажоодержувач зобов'язаний прийняти Вантаж протягом [цифра] [годин/години або календарних днів, робочих днів, банківських днів] з моменту його повідомлення про прибуття Вантажу в пункт призначення.

4. Відповідальність Сторін

4.1 У разі порушешія зобов'язань, що випливають з договору перевезення, Сторони несуть відповідальність, встановлену законом, транспортними кодексами (статутами).


5. Порядок зміни і розірвання договору

5.1 Зміни, доповнення до цього договору допускаються за взаємною згодою Сторін.
5.2 Цей договір може бути припинений (в тому числі шляхом розірвання) в порядку та на підставах, передбачених цим договором та чинним законодавством України.
5.3 Правочин, що вносить зміни до цього договору, має бути укладений Сторонами письмово.

6. Порядок вирішення спорів

6.1 Усі розбіжності і спори, які можуть виникнути між Сторонами у зв'язку з виконанням цього договору, вирішуються шляхом переговорів.
6.2 У разі якщо Сторони в результаті переговорів не змогли досягти взаємної згоди щодо розбіжностей, що виникли, а також у разі якщо одна зі Сторін ухиляється від проведення переговорів, спір вирішується в судовому порядку,
встановленому законодавством України.

7. Заключні положення

7.1 Цей договір вважається укладеним (набирає чинності) з моменту його підписання і діє протягом [вкажіть строк] і до повного виконання Сторонами своїх зобов'язань.
7.2 Сторони підтверджують, що цей договір містить усі істотні умови, передбачені для договорів цього виду, і ні одна зі Сторін не буде посилатися у майбутньому на недосягнення згоди по істотних умовах договору як на підставу вважати його неукладеним або недійсним. 
7.3 Сторони підтверджують, що у разі, якщо яка-небудь умова цього договору стане або буде визнана недійсною у зв'язку з протиріччям якому-небудь закону, ця умова не буде братися до уваги або ж Сторонами будуть вжиті заходи щодо зміни договору у тій мірі, щоб зробити договір дійсним і зберегти у повному обсязі наміри Сторін.
7.4 Після підписання цього договору усі попередні переговори щодо нього, переписка, попередні договори і протоколи про наміри з питань, які так чи інакше стосуються цього договору, втрачають юридичну силу.
7.5 Усі правовідносини, що виникають у зв'язку з виконанням цього договору і не врегульовані ним, регламентуються нормами чинного законодавства України.
7.6 Сторони надали одна одній згоду на обробку, поширення
та використання персональних даних, що МІСТЯТЬСЯ у даному договорі, додатках до нього, актах, що укладаються на його виконання, з метою [належного виконання умов даного договору та відповідно до чинного законодавства України.
7.7 Доступ третім особам до персональних даних надається лише у випадках прямо передбачених чинним законодавством України.
7.8 Сторони засвідчують, що підписанням даного договору вони є повідомленими про володільця персональних даних, склад та зміст зібраних персональних даних, права володільця персональних даних та осіб, яким передаються зазначені персональні дані.
7.9 Цей договір складений у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, по одному для кожної Сторони.

Реквізити і підписи Сторін

17.04.2019 20:49

АКТ
приймання-передачі виконаних робіт (послуг)
до [назва договору] № [М договору] від [дата укладення
договору]
[ПІП], який (яка) надалі іменується Замовник, з одного боку і [ПІП 1, зарсєстрований(-а) як фізична особа - підприємець, який (яка) надалі іменується Перевізник, з іншого боку, які разом іменуються Сторони, а окремо - Сторона, склали цей Акт.
Перевізник передав, а Замовник прийняв такі надані Перевізником послуги (роботи):

Акт складено у двох примірниках, по одному для кожної зі Сторін, які його підписали. Цей Акт набирає чюшості з дня його підписання Сторонами і є невід'ємною частиною вищевказаного договору.



СПЕЦИФІКАЦІЯ
до [назва договору] № [№ договору] від [дата укладення
договору]
[місце складання Специфікації] [дата складання Специфікації]
[ПІП], який (яка) надалі іменується Замовник, з одного боку і [ПІП], зарсєстрований(-а) як фізична особа - підприємець, який (яка) надалі Іменується Перевізник, з іншого боку, які разом іменуються Сторони, а окремо - Сторона, склали що Спеціфікацію про такс.
Цією Специфікацією визначається вантаж, який підлягає перевезенню.


Специфікація складена у двох примірниках, по одному для кожної зі Сторін, які її підписали. Ця Специфікація набирає чюшості з дня її підписання Сторонами і є невід'ємною частиною вищевказаного договору.



ДОДАТОК № 1
до [назва договору] № [№ договору] від [дата укладення
договору]
[місце складання Лодатка ] [дата складання Додатка]
[ПІП], який (яка) надалі іменується Замовник, з одного боку і [ПІП], зареєстрований(-а) як фізична особа - підприємець, який (яка) надалі Іменується Перевізник, з іншого боку, які разом іменуються Сторони, а окремо - Сторона, склали цей Додаток про таке.
Перевізник надає Замовнику наступні послуги:


Додаток складено у двох примірниках, по одному для кожної зі Сторін, які його підписали.
Цей Додаток набирає чинності з дати його підписання Сторонами і є невід'ємною частиною вищевказаного договору.


17.04.2019 20:54

Це загальний зразок.
А взагалі Вам потрібно було створити замовлення на документ, а не на консультацію, бо при відповіді тут нема можливості додати файли/


17.04.2019 20:57

Вопросы из такой же категории

Порядок засвідчення копії
Предприятие на 1 неделю уже задержало выплату заработной платы