Доброго вечора.Сьогодні клієнт в аптеці купив ліки і за деякий час повернувся і сказав, що лікар помилився і виписав не ті ліки.Клієнтка захотіла повернути гроші і вддати ліки.Згідно закону України лікарські засоби Належної якості не підлягають поверненю.Це і сказали клієнці.Після чого вона пішла і за деякий час повернувся її батько і сказав, що він викликає поліцію, якщо не повернуть гроші.Поліція приїхала і вимагала поверенення грошей.Розмова з поліцією записувалася на їхню нагрудну камеру.Працівник поліції сказав, що йому все-рівно, що де пише, що є закон прав захисту споживачів і споживач має право повернути гроші протягом 14-ти днів.Все закінчилося тим, що фармацевт повернув свої гроші, тому що поліція вимагала повернути ліки.Що робити?Куди звертатися?

20.04.2019 20:52
Ярослав, Ивано-Франковск

Ответы юристов


Положение закона о защите прав потребителей в отношении обмена товаров не применяется относительно лекарственных средств.
Лекарственные средства возврату и обмену не подлежат.
Необходимо грамотно составить жалобу на действия сотрудников полиции , по сути они заставили нарушить вас закон. У вас есть свидетели? Записи с камер видеонаблюдения?

21.04.2019 16:00

Вопросы из такой же категории

Магазин не принимает назад платье, т.к. чувствует запах сигарет