250 грн.

Вопрос решен

Добрий день ! Я військовослужбовець ЗСУ за контрактом. В мене така проблема у 2018 році мені оформили картку на заробітню плату в Укрсиббанку, я отримував туди гроші до 22 лютого 2019 року, коли мені 22 лютого 2019 року прийшли гроші за зону АТО, я зайшов у додаток Укрсиббонлайн, щоб перевірити залишок на рахунку и побачив, що там відсутні гроші, я поставив питання оператору банку вони мені сказали, що мій рахунок заблокований. Коли я спитав причину блокування рахунку вони мені сказали, що не знають і мені треба звернутись до обслуговуючого відділення банку. Я відпросився у керівництва на виїзд з зони ООС з метою відвідати банк, 7 березня 2019 року я прийшов до відділення банку, де також не почув чіткої відповіді, чому заблокований рахунок. Вони склали заявку на розблокування і сказали, що дадуть відповідь через 3 робочіх дні. Відповідь я так і не отримав по сьогоднішній день. І рахунок досі заблокований. І працівники банку стверджують, що це був наказ Національного Банку України Я звертався до НБУ і вони дали мені відповід, що такий указ вони не давали, і що банк не мав права без рішення суду блокувати рахунок. Підкажіть, що мені робити ? Я вже третій місяць сиджу без грошей, які я перераховую мамі на карту щоб платити за комунальні послуги, на харчування та брату на школу.

26.04.2019 09:21
Андрей, Днепр

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Sergeev Artyom
Харьков

Зверніться письмово до банку з вимогою надати чітке пояснення та підстави блокування рахунку, долучіть скрішноти переписки. Все це відправте рекомендованим листом.
Збирайте докази " Я вже третій місяць сиджу без грошей, які я перераховую мамі на карту щоб платити за комунальні послуги, на харчування та брату на школу." завданої шкоди.
Та треба готовити позов до суду.

26.04.2019 12:59

Вопросы из такой же категории

Съёмка в военкомате
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, для чего нужна форма 5 ЗСУ и как её использовать?
Обязан ли платить за проезд в общественном транспорте военнослужащий срочной службы.