Доброго дня.
Я у догоовій ямі. Вже у відчаї. Догралася. Страшно за рідних зараз.
Захворів чоловік потрібно було кошти немало терміново за 5 днів лікування свої скінчилися. Я попробувала взяти в одній мфо в іншій і так дали в декількох самі пропонували, а в такій ситуації невідмовишся та недумаєш про наслідки. Тіло кредитів були від 1500до4000 грн. Думала наладиться все і виплачу. Грошей на виплати невистачало, довгий час пролонгувала. Потім немогла колектори настільки задовбували що хоч вішайся. Страшно було думати про них. Я взяла інший кредит в мфо і так пролонгувала свої, потім знову также. Всі гроші йдуть тільки на оплату і пролонгацію. Потім вийшла в декрет роботи нема. Працювала неофіційно тому і декретних майже еіяких неотримала. І почався жах. Платити нічим листи шлють, погрозами і матами на мене всі напали. А я незнаю що робити. Я пробую платити але мфо вже 17штук і у всіх повиростали відсотки на 150% від тіла. Я тіло оплатилаб але відсотки неможу. З 3 000 тіла зараз 11.500 з % . Я немаю такої суми. А так неодне мфо а 17. Я довго вела переговори з кожним мфо та тільки один пішов на уступки. Всі інші відмовили навіть в частичному погашенні боргу.
Якби я могла якоси домовитися оплатити лише тіло крелиту яб в місяць по 4-6мфо закривала бо є суми маленькі 1500 грн тіла а зараз по 6000 з%.
Я у відчаї руки опустилися. Розумію куди вляпалась. Допомоги просити немавкого. Всі лиш кричати почнуть рідні відвернуться і обсміють в селі. Село мале розмови будуть тільки про мене.
Мфо уже письма шлють що в суд подадуть,дітей в дитбудинки відберуть,маму до смерті зведуть. Допоможіть я немаю сил боротися з ними.

10.05.2019 06:57
Світлана, Ужгород

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Пока нет ответов юристов

Вопросы из такой же категории

Оказываются принять товар
Из крана бежит очень грязная вода, как написать жалобу в горводоканал и что приложить?
Можно ли требовать у продавцов лицензию на прлдажу алкоголем?