Добрий день, мені виписали постанову, відповідно до ст.122.
Але знак який вказує що данне місце є автобусною зупинкою, заріс гілками і я його не помітив. і взагалі зупинка не схожа на зупинки - це просто лава з урною за 30см від проїжжої частини, без жодної розмітки. Скажіть де я можу оскаржити постанову?

03.08.2019 13:38
Євген, Кропивницкий

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Доброго дня, Євген.
Ви маєте право оскаржити постанову до суду протягом 10 днів з дня її винесення.

Стаття 289 КУпАП Строк оскарження постанови по справі про адміністративне правопорушення

Скаргу на постанову по справі про адміністративне правопорушення може бути подано протягом десяти днів з дня винесення постанови, а щодо постанов по справі про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, та/або про порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки (відеозапису), - протягом десяти днів з дня набрання постановою законної сили. В разі пропуску зазначеного строку з поважних причин цей строк за заявою особи, щодо якої винесено постанову, може бути поновлено органом (посадовою особою), правомочним розглядати скаргу.

04.08.2019 12:40

Вопросы из такой же категории

У меня вчера отламали гоушитель сотрудники полиции которые были по гражданском одеты , и когда приехал наряд то они обвенили меня что я еду в наркотическом состочнии хотя моя машина на момент их приезда стояла припаркована. И когда я начал говорить что он
Штраф за зупинку в не дозволеному місці
Можно ли забрать авто приобретение по тех паспорту с поддельные номером кузова?