Підприємство "Є гроші", зареєстрованого за адресою вул. Січових стрільців., м. Дніпро,49000. Підставою для звернення є незаконні дії уповноважених співробітників підприємства " Є гроші ". В обгрунтуванні того , що дії є незаконними і такими за вчинення яких передбачена кримінальна відповідальність, наступним повідомляємо, що по відношенню до мене., мого малолітнього сина, що відвідує дошкільний навчальний заклад., членів моєї сім'ї., співробітників(державних службовців)., знайомих були застосовані: дзвінки з погрозами фізичної розправи; відкриття та передача третім особам, ідентифікуючої інформації про наявність у мене кредитних зобов'язань; розміщення в місцях громадського користування, мережі інтернет (соціальні мережі) ідентифікуючої інформації щодо мене, розміщення неправдивої інформації щодо мене, що принижує мою честь та гідність; двінки на роботу, родичам, сусідам, знайомим в тому числі в нічний час з погрозами про фізичну розправу, вимагання коштів, та розголошення ідентифікуючої інформації щодо мене.

На прохання вислати мені в паперовому вигляді договір та виписки про погашені кредити відмовляють. Порадьте, як припинити такі дії працівників підприємства "Є гроші".

10.09.2019 07:33
Аліна, Кропивницкий

Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов

Иван Еремеев
Запорожье

Вы брали у них деньги в долг?

10.09.2019 16:29
Аліна
Кропивницкий

А яке це має значення?

11.09.2019 09:30

Вопросы из такой же категории

Какая тяжесть ст 289 ч.2 КК Украины
Я супруга осуждённого и отбывающего наказание мужчины. Его распределили в колонию которая находится очень далеко. Хотя колонии с таким же режимом есть намного ближе. Могу ли я ходатайствовать о его переводе в другую колонию,если да то куда нужно обращать
Будет ли у меня отмечаться судимость?