Получите консультацию юриста онлайн!


Ответы юристов


Фізична особа, яка досягла чотирнадцяти років, має право на зміну по батькові у разі зміни її батьком свого власного імені.
Державна реєстрація зміни імені проводиться за заявою про зміну імені фізичної особи, яка досягла віку, встановленого законом, відділом державної реєстрації актів цивільного стану за місцем її проживання.

01.11.2019 15:01
Лилия
Киев

дякую, але в Рагсі сказали, що можна було змінити з 14 по 18, а з 18 мав бути закон, але його відмінили близько тижня назад( куди краще звернутись? В центральний Рагс замість районного?

09.11.2019 00:47
Лилия
Киев

бо якщо це правда, то я вам обов'язково віддячу за консультацію, просто не знаю куди звертатись, скрізь пишуть, шо тільки Рагс за місцем проживання, але там сидять некомпетентні люди очевидно, які вже декілька років не приймають заяву..

09.11.2019 01:00

Вопросы из такой же категории

Хотелось бы узнать,насчёт онлайн кредитных компаниях, мне только онлайн (например Швидко Гроши). Являются ли эти команды полностью законными? И можно ли написать на них заявление за оскорбление и угрозы?
Выплаты по ОСАГО недостаточно для ремонта машины, какую сумму должен доплатить виновник ДТП, чем эта сумма должна подтверждаться?
Как можно оформить на работу без согласия